Skip to content

Barntandvård

Vi på Västerviks-Truten har inte förlängt avtalet med Landstinget gällande Barntandvården. Givetvis behandlar vi även barn men för en speciell barntaxa, som är 50% av ordinarie pris.

Betalningsmöjligheter

Hos oss på Västerviks-Truten kan du betala med:

  • Kort mastercard eller Visa, ej American Express
  • Swish 
  • Faktura betalas inom 30 dagar.
  • Klarna betalning
  • Delbetalning med Resursbank:

Du kan betala med faktura hos oss och du har alltid 30 dagar på dig. Vill du däremot delbetala, görs det via Resursbank. Du kan då själv välja vilket belopp du behöver. Vi hjälper dig på kliniken om du bestämmer dig för att delbetala.  Bara säg till i receptionen. Blir du godkänd hos resursbank får du skriva under ett kontrakt i tre exemplar. Ett som du själv behåller, det andra som vi på Västerviks-Truten behåller och det tredje som skickas till Resursbank. Du får efter det ett kort hemskickat till dig som är laddat med det belopp du valt. Med det kan du på plats göra en vanlig kortbetalning, som du skriver under (fungerar på samma sätt som när du betalar utan kod). Du kan också betala hemifrån som en vanlig räkning.

Men delbetalningen sker till Resursbank och inte till oss. Det är alltså till Resursbank Ni ska vända er om ni har eventuella frågor, ni kan både mejla och ringa dem. Till Resursbank, klicka här.